Wegens onderhoud is het niet mogelijk om het spel te spelen. Reserveren is dus tijdelijk niet mogelijk. Voor de laatste ontwikkelingen, houd deze pagina in de gaten.

 

De vergeten cel

Je daalt de smalle wenteltrap af naar beneden, daar waar de muren anderhalve meter dik zijn. Je komt uit op een vergeten cel met een zware, houten traliedeur. Tussen de spijlen door zie je opgestapelde spullen: stoffig en oud, heel oud. Hier is duidelijk al jaren niemand meer geweest. Van wie waren die spullen? De cipiers? Gevangenen? Niemand weet het. Even twijfel je nog om binnen te stappen. In deze toren zijn immers 450 jaar lang mensen opgesloten in afwachting van hun vonnis. Kom jij er nog wel uit?

Ga de uitdaging aan!

Toch ga je naar binnen en de deur valt in het slot. Precies 60 minuten krijg je om het daglicht weer in de ogen te kijken. Je ontdekt, probeert wat uit en overlegt koortsachtig met de groep. De tijd vliegt! Je ontrafelt raadsels en puzzels over de historie van de poort en haar voormalige bewoners. De oplossingen leiden naar je vrijheid. Vertel niemand wat je gezien en beleefd hebt in de kamer die verborgen had moeten blijven.

Het Spel

Escape the Gate speel je met 2 tot 5 personen. Het spel duurt 60 minuten, plus een kwartier vooraf met speluitleg en een kwartier erna voor vragen en het schieten van ontsnappingsfoto's! Je boekt dus een tijdslot van 90 minuten.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar. Gemotiveerde, nieuwsgierige kinderen van minimaal 9 jaar mogen onder begeleding van een volwassene ook deelnemen. Daarbij geldt: maximaal 1 kind per volwassen speler.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@gevangenpoortboz.nl